Vývojář mobilních aplikací dal přednost Karlínu

Ackee se přestěhoval do Danube House na Rohanském nábřeží

Z Dejvic do Karlína se po dvou letech v průběhu října přestěhovala přední technologická společnost Ackee, zabývající se vývojem mobilních aplikací. V moderní budově Danube House na Rohanském nábřeží budou mít její zaměstnanci třikrát více prostoru než v Dejvicích, krásný výhled na Prahu a vlastní terasu. „Klient požadoval něco výjimečného v inspirativním prostředí a tato kritéria prostory, které jsme mu pronajali, na sto procent splňují,“ uvedl jednatel realitní a konzultační společnosti OFFICE HUNTERS Filip Veselý.

Nové kancelářské prostory společnosti Ackee v nízkoenergetické budově Danube House se nacházejí v posledním patře. „Jde o atypickou jednotku o velikosti bezmála 500 m² s padesáti metrovou terasou,“ vysvětlil Filip Veselý. „N echtěli jsme běžný, šedý kancelářský prostor se standardní výškou stropu, čtvercovými podhledy a zátěžovým kobercem, ale něco výjimečného. A to buď v historické budově, nebo v budově s nejvyšším možným standardem, “ konstatoval Martin Půlpitel, Chief Executive Officer společnosti Ackee.

Zaměstnanci Ackee budou využívat větší prostor s několika kreativními zónami. Strop ve výši osmi metrů umožnil vybudování vestavného patra s výhledem na celou kancelář. „ Byli jsme velmi nároční a s výběrem vhodných prostor jsme potřebovali pomoci. Konzultanti OFFICE HUNTERS pochopili, co hledáme a nezatěžovali nás zbytečnými prostory, které nás nezajímaly, a pracovali rychle, doplnil Martin Půlpitel.

Společnost Ackee vznikla v roce 2012. Soustředí se především na náročné, rozsáhlé projekty jako například Tapito, nebo Dáme Jídlo. Mezi její další klienty patří například Grenke Bank, LMC, francouzký Total nebo německá Hella. Jednu třetinu příjmů tvoří zakázky ze zahraničí.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy