Nová moderní pošta bude v Holešovicích v budově Rosmarin Business Center

Nová moderní pošta bude v Rosmarin Business Center

Sedm pracovišť pro obsluhu veřejnosti, plně digitalizovaný provoz a moderní interiéry nabídne zhruba od poloviny roku 2017 nová pobočka České pošty v administrativní budově Rosmarin Business Center. Vychází tím vstříc zvyšující se poptávce po poštovních službách v pražských Holešovicích, kde díky novým realitním projektům přibývá rezidentů i firem.

Nová pobočka České pošty bude mít k dispozici celkem šest přepážek a jedno prodejní místo. Pro veřejnost bude otevřena v pracovní dny od 8:00 až do 19:00, v sobotu pak od 9:00 do 13:00. Zákazníkům budou k dispozici tradiční služby jako podání a výdej listovních a balíkových zásilek, Czech POINT či prodejní místo Postshop, kde lze nakoupit jak obálky a obalové materiály, tak pohlednice či známky.

Čekání ve frontě zjednoduší vyvolávací systém. Pošta nabídne rovněž bezbariérový vstup nebo také specializovanou bankovní přepážku. Zejména firmy působící v Holešovicích ocení 80 samostatných poštovních přihrádek. Nová pobočka nahrazuje stávající provoz v Holešovické tržnici.

„Jsem velmi ráda, že můžeme zákazníkům České pošty a obyvatelům pražských Holešovic nabídnout nové moderní a komfortní zázemí. Poptávka po poštovních službách neustále narůstá a naše pobočka na Bubenském nábřeží již kapacitně nevyhovovala. Nové umístění v budově Rosmarin Business Center proto jistě klienti uvítají,“ uvedla Hana Tmejová, ředitelka pobočkové sítě Praha a střední Čechy České pošty.

Pronájem zhruba 500 m2 České poště završil pro Rosmarin Business Center velmi úspěšný rok. Od ledna 2016 si v této ikonické kancelářské budově, která nabízí rovněž plochy pro maloobchod nebo skladování, nájemci pronajali více než 6 000 čtverečných metrů.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy