Síť realitních kanceláří CENTURY 21 letos plánuje až 23 nových poboček

Century21, 2.8.2017

Letošní rok se realitní síti daří ještě více než loni. „V současné době máme podepsaných 12 nových smluv a 2 obnovy franšízové smlouvy. Do konce roku jich plánujeme podepsat dalších 11. Dosud jedeme podle plánu a máme z toho radost,“ bilancuje Lubomír Milek, generální ředitel realitní sítě CENTURY 21 v České republice.

V roce 2016 mezi novými franšízami převládaly start-upové kanceláře. Aktuálně se však daří získat do svých řad majitele stávajících kanceláří jak nesíťových, tak síťových, a také makléře konkurenčních realitních kanceláří. Do start-upových kanceláří většinou přichází podnikatelé z příbuzných oborů, jako je finančnictví, advokacie, stavebnictví či pojišťovnictví. Na akvizicích nových franšízantů spolupracuje realitní síť s portály topfranchising.cz, franchising.cz a také Českou asociací franchisingu.

„Naší nejsilnější oblastí je Jižní Morava, kde v současné době funguje 10 franšíz a vytváří velký tržní podíl. Zároveň cítíme, že bychom se mohli rozvíjet mnohem více a také na rozvoji intenzivně pracujeme především v Praze, ale i v krajích Ústeckém, Plzeňském a Královéhradeckém,“ vyjmenovává Lubomír Milek, generální ředitel realitní sítě CENTURY 21 v České republice.
















V loňském roce se také podařilo zacílit některá velká města, jako jsou Pardubice, Plzeň a Liberec, ve kterém je to již druhá franšíza. Letos síť CENTURY 21 dále podepsala franšízovou smlouvu například v Českých Budějovicích a také v Ostravě. Podle ředitele realitní sítě se zaměřuje nejen na krajská města, ale i na města, ve kterých značka CENTURY 21 nově působí, jako je například Nymburk, Vyškov, Nový Jičín, Kopřivnice, Český Krumlov.

Dalším z letošních úspěchů je 2. místo v soutěži Franšíza roku 2016, které bylo síti uděleno v rámci slavnostního vyhlášení v červnu. Celosvětová realitní síť CENTURY 21 tak bodovala na 2. ročníku klání mezi franšízovými systémy v Česku. Soutěž pořádá Česká asociace franchisingu. „Výsledek nás nejen těší, ale také motivuje. Za letošní rok totiž chceme dosáhnout na příčku nejvyšší,“ komentuje Milek z CENTURY 21.

CENTURY 21

CENTURY 21 se řadí mezi nejstarší franšízingové společnosti v realitách. Na český trh vstoupila v roce 2008 s rychlou expanzí. V současné době reprezentuje společnost CENTURY 21 v České republice 50 realitních kanceláří v různých fázích otevření. Úspěch společnosti potvrzuje i umístění na stupních vítězů v kategorii KB Franchisor roku v soutěži Franchisa roku. Své prvenství na extrémně konkurenčním realitním trhu staví na prvotřídních službách a kvalitním poradenství, jímž její makléři pomáhají klientům s prodejem, koupí či pronájmem nemovitostí.

Více informací na: http://www.century21.cz/



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba