Nové nemovitosti: projekty Jižní Louky Zbuzany a Nové Chabry jsou zcela vyprodané

Jana Brožková, 16.8.2017
Nízkopodlažní domy projektu Nové Chabry

Poptávku po stavebních pozemcích a rezidenčních nemovitostech příliš neochladil ani aktuální vývoj realitního trhu, který charakterizuje růst cen a přísnější podmínky pro hypoteční klienty. Tento trend dokládají dva zcela vyprodané projekty z portfolia realitní kanceláře LEXXUS - pozemky ve Zbuzanech a bytový projekt Nové Chabry, jehož zatím poslední etapu developer zkolaudoval v květnu letošního roku.

Rezidenční trh dosud výrazně ovlivňuje přetrvávající hlad po nemovitostech, který se odráží ve velkém zájmu o nové byty v novostavbách, secondhandové byty i dřívější ,ležáky´. Z téhož důvodu jdou velmi dobře na odbyt rovněž zasíťované pozemky určené k výstavbě. Jako názorný příklad daného trendu lze uvést dva vyprodané projekty, které se liší svým umístěním i charakterem: jedná se o 66 pozemků z druhé etapy projektu Jižní Louky ve Zbuzanech a 112 energeticky úsporných bytových jednotek v páté etapě projektu Nové Chabry – viladomech E,“ uvádí Denisa Višňovská , partner LEXXUS.

Nízkopodlažní domy projektu Nové Chabry nabízejí klidné rodinné bydlení na okraji Prahy. Součástí nového areálu je rovněž dětské hřiště a mateřská škola, která byla nedávno předána městské části Praha 8 a od září 2017 tak začne sloužit veřejnosti. Celek doplňuje malé komerční centrum s náměstím, obchody či restaurací. Nejbližší okolí je protkané sítí cyklostezek a sousedí s několika přírodními lokalitami, mezi něž patří například Čimický háj, Draháňské údolí či přírodní park Ládví. Zároveň disponuje výbornou dopravní dostupností. Vedle obytné zóny se nachází zastávka MHD, která je vzdálená jen pár minut cesty od stanice metra Kobylisy.

Projekt Jižní Louky se skládá z celkem 66 prostorných pozemků ve velikostech až 1 500 m2. Součástí projektu je napojení na kompletní inženýrské sítě a komunikaci. Budoucí stavebníci proto budou mít okamžitý přístup k vodě, kanalizaci, plynu i elektřině. Pozemky se nacházejí nedaleko CHKO Český kras, jejich vlastníci však jistě ocení výbornou dopravní dostupnost do Prahy – využít mohou autobus, vlak nebo rychlé napojení na městský okruh.

•••

LEXXUS Group

Značka LEXXUS nabízí širokou nabídku nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již více než dvě desítky let se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem v Praze.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba