Panorama Kyje: výstavba stovky nových bytů v žádaném projektu

Jana Brožková, 24.8.2017
Zájem o bydlení v této lokalitě je obrovský Dlouhodobý developerský lídr EKOSPOL v minulých dnech zahájil stavbu 96 moderních bytů v sedmé etapě bytového areálu Panorama Kyje. Zájem o bydlení v této lokalitě je obrovský, všechny předchozí etapy se vyprodaly dlouho před dokončením stavby. To je u sedmé etapy plánováno na podzim 2018. Generálním dodavatelem stavebních prací je stavební společnost Průmstav.

Panorama Kyje jsou jedním z největších rezidenčních projektů posledních let, celkem zde postavíme téměř tisícovku nových bytů. Vznikla tak zcela nová městská čtvrť s vlastní autobusovou zastávkou. Všechny byty se vyprodaly dlouho před dokončením stavby. Stávající obyvatelé předchozích etap nejvíce oceňují blízkost metra i přírody a také pohled na neopakovatelné panorama Prahy,“ podotýká Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva dlouhodobého lídra developerské výstavby v ČR EKOSPOLU.

Sedmá a zároveň předposlední etapa projektu Panorama Kyje vyrůstá mezi stanicí metra Rajská zahrada a Pražským okruhem v těsném sousedství první etapy bytového komplexu. Etapu tvoří tři čtyř až pětipodlažní bytové domy, které nabídnou byty s dispozicemi od 1+kk až po 5+kk s rozlohou začínající na 29,5 metru čtverečního a končící na 118,6 metru čtverečního. Každý byt má buď předzahrádku, balkon nebo atraktivní střešní terasu. Součástí projektu je i dostatek podzemních parkovacích stání včetně krytých garážových boxů.

V bezprostředním okolí projektu je velké množství zeleně jako stvořené pro aktivní trávení volného času. Nejblíže jsou malebné zahrádkářské kolonie, v docházkové vzdálenosti pak najdeme také Hloubětínský park, Kyjský rybník či Bažantnici. Díky velkorysým předzahrádkám i novému dětskému hřišti je projekt klenotem rodinného bydlení,“ říká Korec.

Kyje se zejména v posledních letech staly vyhledávaným a žádaným místem pro nadstandardní bydlení. Není divu – unikátní lokalita dokonale splňuje všechny požadavky kladené na zdravé, čisté a přitom praktické moderní bydlení. Výhodou je zejména výborná dopravní dostupnost metra a dostatek zeleně. V Praze dnes těžko najdete místo, které vás osloví krásnou přírodou a výbornou dopravní dostupností více než právě Kyje.

V okolí bytového areálu se nachází několik mateřských, základních a středních škol, ordinace lékařů a veterinární ambulance. V nedalekém Hloubětíně je k dispozici plavecký areál s množstvím nákupních center, škol a mateřských školek. Nákupní centrum Černý Most je vzdáleno jen jednu stanici metrem. Díky nedalekému Pražskému okruhu se lze dostat do centra Prahy do čtvrt hodiny.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba