Výstavba rezidenčního projektu Element Letňany je zahájená

Jana Brožková, 15.1.2018
Nové byty v Praze - Letňanech

Nový rezidenční projekt z portfolia developerské společnosti Geosan Development bude po svém dokončení v prosinci 2019 čítat celkem 107 bytů v dispozicích od 1+kk do 3+kk. Pozemek v Tupolevově ulici v Praze 9 již převzal generální dodavatel stavby Geosan Group, který začal s přípravnými pracemi. Byty jsou již v prodeji a první obyvatelé se sem budou moci nastěhovat v lednu 2020.

„Projekt Element Letňany přináší na pražský trh cenově dostupné bydlení na dobré adrese s důrazem na byty ve velikosti 2+kk, o které je dlouhodobě nejvyšší zájem. Letňany se nyní řadí mezi nejoblíbenější rezidenční lokality v hlavním městě. Jejich atraktivitu zvyšuje kompletní občanská vybavenost a výborné dopravní spojení do centra, především díky blízké stanici metra. Na dohled od projektu se nachází obchodní a zábavní centrum s více než stovkou obchodů, restauracemi a širokou nabídkou služeb – od kina přes aquacentrum až po zimní stadion,“ uvádí Lada Kuncová, vedoucí prodeje a marketingu společnosti Geosan Development.

Za návrhem pětipodlažního bytového domu se třemi vchody stojí studio Atelier Slavíček Architekt. Většina bytů projektu Element Letňany  je vybavena rekuperační jednotkou, která zajišťuje zdravé vnitřní prostředí v bytech i větrání bez tepelných ztrát. Každý byt disponuje praktickou komorou. Sklepy a parkovací stání se nacházejí v suterénu domu.

Zastávka autobusů je situována přímo v ulici Tupolevova. Rychlé automobilové spojení s centrem nabízí nedaleký Pražský okruh.

•••

 Společnost Geosan Development byla založena v roce 1998 s původním názvem Homolka Group a cílem developersky připravit a realizovat výstavbu obytného souboru Homolka v Praze 5. V roce 2001 do společnosti vstoupil silný partner - akciová společnost Geosan Group. Díky tomu se do roku 2017 podařilo dokončit již 21 novostaveb pro bydlení s téměř 2 000 byty. Geosan Development v současnosti staví Rezidenci Vrchlického v Praze 5 - Košířích s předpokládaným termínem dokončení v létě 2018 a Element Letňany v Praze 9 s předpokládaným dokončením v závěru roku 2019.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba