Velké finále spotřebitelské soutěže

Ve hře byly nejenom automobily Konec dobrý, všechno dobré. To si jistě v závěru spotřebitelské soutěže „Střihněte si 3x Škodu Fabia a sto tisíc dalších skvělých cen“ myslela paní Miroslava K., která vyhrála třetí hlavní cenu. Domů, do obce Líšnice v malebné oblasti Brd, totiž odjela novým vozem Škoda Fabia. Na své si ale přišli i další výherci. Po skončení soutěže se losovalo také o poukázky na elektrospotřebiče v hodnotě 10 tisíc korun a vybíralo se 10 nejaktivnějších soutěžících.

Velká spotřebitelská soutěž, kterou organizoval Státní zemědělský intervenční fond, skončila 14. ledna 2018. Jejím cílem bylo podpořit osvětu v oblasti kvalitních potravin a také jejich konzumaci. Soutěž p ředčila veškerá očekávání. Fanoušci kvalitních potravin zaslali celkem téměř 150 tisíc herních karet, na kterých bylo přes 4 miliony log! Prim vedla značka Klasa (téměř 2,5 milionu log), druhý v pořadí se umístil Český výrobek – garantováno Potravinářskou komorou ČR (přes 800 tisíc log) a třetí příčka patří Chráněnému zeměpisnému označení (téměř půl milionu log). Nejvíce herních karet jsme obdrželi právě v posledním, třináctém týdnu soutěže. Buď je třináctka skutečně magická, nebo se soutěžící řídili heslem „to nejlepší nakonec“. Pro zajímavost uvádíme srovnání s velkou spotřebitelskou soutěží „Střihněte si naše výhry“, která probíhala před rokem. V tomto případě lidé zaslali 102 tisíc herních karet s téměř 3 miliony log kvalitních potravin. Na prvních třech místech se umístily stejné značky jako letos: Klasa (2 miliony log), Český výrobek – garantováno Potravinářskou komorou ČR (580 tisíc) a Chráněné zeměpisné označení (187 tisíc).

Jak název soutěže „Střihněte si 3x Škodu Fabia a sto tisíc dalších skvělých cen“ napovídá, hlavní výhrou byly tři vozy Škoda Fabia. Tu třetí vyhrála paní Miroslava K. z Líšnice. „Když jsem zvedla telefon, po první větě jsem očekávala nějakou nabídku, ale po pár vteřinách mne obklopila neuvěřitelná radost. Chvíli jsem musela zadržovat slzy, jak jsem byla překvapená. Kupuju české potraviny, těm dávám přednost, ale že díky nim vyhraju auto...,“ nadšeně přiznává výherkyně nového vozu. „Každý týden jezdím hodně kilometrů za prací a občas se z té naší malé vesničky, hlavně v zimě, těžko dostávám, kam potřebuji,“ dodává. Do soutěže zaslala 15 herních karet a prozradila, že její nejoblíbenější kvalitní potravinou je sýr Gran Moravia od Brazzale Moravia a.s.

Ve hře byly nejenom automobily. Dalšími hodnotnými cenami byly dvě poukázky na elektrospotřebiče v hodnotě 10 000 korun, kterou získali pan Rudolf M. z Velkých Opatovic a pan Hanuš V. z Prahy. Dále byli odměněni ti nejaktivnější. Na deset soutěžících, kteří zaslali nejvíce platných herních karet, čekalo jízdní kolo, chladnička s mrazničkou, kuchyňský robot, myčka na nádobí a další atraktivní výhry v hodnotě 5 000 až 20 000 korun.

Soutěžící zároveň na hracích kartičkách uváděli nejoblíbenější kvalitní potravinu. Zlatou medaili získalo Jihočeské máslo od Madety a.s. Pro zajímavost přikládáme tabulku s uvedením deseti výrobků, které v této anketě vyhrály.

Nákup (a pochopitelně i konzumace) kvalitních potravin se zkrátka vyplatí. Věříme, že spotřebitelé těmto potravinám zachovají přízeň. Všem jejich fanouškům i příznivcům soutěží dáváme na vědomí, že ani v roce 2018 nebudou „zahálet“.

Anketa o nejoblíbenější kvalitní potravinu:

Pořadí

Produkt

Výrobce

Počet hlasů

1

Jihočeské máslo

Madeta a.s.

7 348

2

Lipánek

Madeta a.s.

6 003

3

Magnesia

Karlovarské minerální vody, a.s.

3 464

4

Strážnické brambůrky

Petr Hobža

3 125

5

Eidam 30%

Agricol s.r.o.

2 988

6

Bílý jogurt z Valašska

Mlékárna Valašské Meziříčí s.r.o.

2 588

7

Hello přesnídávka

Linea Nivnice a.s.

2 436

8

Tvaroháček

Polabské mlékárny a.s.

2 392

9

Bobík

Bohušovická mlékárna a.s.

2 257

10

Zubr Classic

Pivovar ZUBR a.s.

1 980




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy