Zateplování v praxi: bezplatné praktické kurzy pokračují

Jana Brožková, 14.2.2018
Specialisté objasní zásady zateplování stropů

Bezplatné praktické kurzy pro řemeslníky, zaměstnance i majitele stavebních firem a technický dozor - Zateplování v praxi - navazují na předchozí úspěšné ročníky. I letos zavítají do pěti měst v Čechách a na Moravě. První blok půldenního programu se bude věnovat problematice zateplování šikmých střech, detailům při montáži střešních oken u novostaveb a výměně střešních oken při rekonstrukci. Na tuto část naváže praktická, komentovaná ukázka zateplení šikmé střechy a střešního okna.

“Kombinace znalostí, které je možné osobně hned na místě prověřit, je pro účastníky srozumitelná a dobře zapamatovatlená. I letos budeme této části věnovat velkou pozornost,” vysvětluje marketingová manažerka Knauf Insulation Romana Janošová.

V závěrečném bloku se zkušení profesionálové Knauf Insulation zaměří na fasády a další zateplované konstrukce. Specialisté objasní zásady zateplování stropů bungalovů a stropů nad nejvyšším vytápěným podlažím. Na to naváže téma správné volby zateplení fasády a komentovaná montáž větrané fasády a předvedení nových výrobků pro kontaktní zateplení fasád.

Účastníci kurzu Zateplování v praxi získají certifikát o školení tzv. Osvědčení o zaškolení.

„Říká se, že zkušenost je nepřenosná. Proto se i v tomto roce pokusíme samotnou zkušenost maximálnímu počtu zájemců reálně zprostředkovat. Těšíme se na vás na kurzech Zateplování v praxi,“ říká Milan Pokrivčák, aplikační manažer Knauf Insulation.

Termíny školení Zateplování v praxi:

6.3.2018 Brno

8.3.2018 Pardubice

13.3.2018 Praha

20.3.2018 České Budějovice

22.3.2018 Olomouc

Přihlašovací formulář a detailní informace o programu naleznou zájemci na www.zateplovanivpraxi.cz.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba