Energeticky pasivní viladům U Pernikářky 7 má dokončenou hrubou stavbu

Jana Brožková, 20.2.2018
Stavební práce probíhají podle plánu

Společnost JRD  právě dokončila hrubou stavbu energeticky pasivního projektu U Pernikářky 7, který vyroste do konce roku 2018 v pražské vilové čtvrti Hřebenky. Exkluzivní viladům s 10 byty získal Cenu architektů v soutěži Realitní projekt roku 2017. Aktuálně jsou v něm volné poslední 3 bytové jednotky.

Stavební práce na novém projektu U Pernikářky 7 probíhají podle plánu. Generální dodavatel, společnost Ridera Stavební, právě dokončil hrubou stavbu a zahájil zdění příček a montáž vnitřní elektroinstalace. Elegantní viladům s 10 slunnými byty v dispozicích 3+kk až 5+kk nabídne svým rezidentům stylovou lobby s nápaditým designem a privátní saunu s relaxační zónou. Obytné prostory bytů rozšíří v přízemí předzahrádky, ve vyšších patrech prostorné lodžie a v posledních dvou podlažích s mezonetovými penthousy velké terasy. Garážová stání vznikají v podzemním podlaží.

Pavel Krumpár, obchodní ředitel JRD, k projektu dodává: „Exkluzivní viladům U Pernikářky 7  charakterizuje moderní architektura, kvalitní provedení, nízká energetická náročnost a atraktivní lokalita s působivými výhledy do údolí Motolského potoka a na panorama Cibulky a Košíř. Zároveň je citlivě zasazený do prvorepublikové vilové zástavby v blízkosti několika parků, např. Kinského zahrady nebo Ladronky, které představují ideální místo odpočinku pro sportovce i rodiny s dětmi. Právě tyto důvody stojí za vysokým zájmem o jeho zdravé byty ve vysokém standardu, které jsou již ze 70 % vyprodané.“




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba