Skleníky Hobby – ideální skleník pro nenáročné zahrádkáře

REKLAMA       Inzerce, 5.3.2018

Skleníky Hobby od společnosti Limes Litomyšl s.r.o. jsou přesně tím výrobkem, který nabízí vynikající poměr ceny a užitné hodnoty. Skleník je vyroben z žárově zinkovaného plechu o síle 1 a 1,5 mm. Kvalita zinkové vrstvy je pečlivě kontrolována a proto je možné poskytnout záruku na výskyt rzi na profilech skleníku v délce 10 let. Skleníky Hobby jsou nabízeny ve dvou základních modelech Hobby H6 a Hobby H7. Jednotlivé modely se od sebe liší pouze svými rozměry. Skleník Hobby H6 je široký 1,97 m a základní délka je 2,51 m, skleník lze prodloužit o 99 cm, a tak lze zvětšit plochu pro pěstování. Skleník Hobby H7 má šířku 2,47 m a základní délku 3 m. I tento skleník lze prodloužit, a to o délku 1,49 m.

Skleníky Hobby mají posuvné dveře, které se posouvají na bezúdržbových ložiscích. Jako výplň je použito skleníkové sklo s efektem rozptylu paprsků. Pro zastánce polykarbonátu je nabízena i polykarbonátová výplň o síle 4 mm. Hrany polykarbonátu jsou přímo od výrobce termicky upraveny tak, aby do komůrek nepronikali nečistoty. Tím se výrazně prodlužuje životnost desek. Skleníky Hobby lze dovybavit automatickými otevírači oken. Otevírače jsou platným pomocníkem v případě, kdy nejste doma a skleník by se mohl přehřívat.

Společnost Limes Litomyšl nabízí na veškeré skleníky dopravu zdarma po celé ČR a vozí je vlastními vozy. Tím máte jistotu, že skleník dorazí zcela v pořádku. Pokud si vyberete skleník od společnosti Limes, dostanete skutečně kvalitní výrobek i služby s tím spojené. Naši zákazníci jsou spokojeni již více než 25 let.

Více informací naleznete na www.limes.cz.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Zahrada, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zahrada