Plzeň varuje fanoušky: pozor na falešné vstupenky na Ligu mistrů.

TNBiz, 31.8.2018
Neuplynul ani jeden den od rozlosování základních skupin Ligy mistrů a plzeňská Viktoria se začíná potýkat s nepříjemným problémem. Na internetu se během několika hodin objevilo množství "vykuků", kteří nabízejí nepravé vstupenky na domácí zápasy s Realem Madrid nebo AS Řím. Klub proto přidal na sociální sítě upozornění, aby se lidé nenechali nachytat.

Stačí jen chvíli hledat na internetu a hned naleznete několik možností, jak sehnat vstupenky na zápasy Plzně v nadcházejícím ročníku Ligy mistrů. Že to zní to trochu neuvěřitelně? Tak to máte pravdu...

Vedení klubu proto využilo oficiálních účtů na Twitteru a Facebooku, aby varovalo, že v těchto chvílích nejsou žádné vstupenky v prodeji. Informace o distribuci vstupenek klub plánuje vydat až v dnešních podvečerních hodinách.

Informace k oficilnmu prodeji balk vstupenek na Ligu mistr zveejnme v podveernch hodinch. V tuto chvli dn vstupenky v prodeji nejsou. Pedprodeje na rznch internetovch serverech nemaj s klubem nic spolenho a klub se od nich distancuje.#fcvp #UCL

Viktoria Plzeň byla nalosována do skupiny G k obhájci trofeje Realu Madrid, italskému AS Řím s Patrikem Schickem a moskevskému CSKA. Zřejmě nejatraktivnější domácí zápas s Bílým baletem bude na programu 7. listopadu od 21 hodin.

Příklad falešného inzerátu:

Vstupenky nejsou v prodeji, nabízí je podvodníci



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy