Plastová okna i do rohu!

Jana Brožková, 14.9.2018
Rohové spojení je realizováno přisazením skla ke sklu a vytmelením vzniklé spáry Zaujalo vás originální provedení rohových oken nabízejících jedinečný výhled do okolí? Tak toto elegantní architektonické řešení již není výsadou pouze hliníkových oken, ale je nyní dostupné i pro plastové profily s hliníkovou obložkou!

„Rámy oken u strukturálního rohu nejsou v případě plastových oken spojeny přes systémový rohový sloupek, ale rohové spojení je realizováno přisazením skla ke sklu a vytmelením vzniklé spáry,“ vysvětluje Ing. Miroslav Culka, obchodní ředitel společnosti DAFE-PLAST, která se zabývá výrobou plastových a hliníkových oken. Celá rohová sestava tak působí velmi elegantně a subtilně, díky čemuž toto provedení uspokojí i ty nejnáročnější!

•••

Společnost DAFE – PLAST Jihlava, s. r. o. vznikla v roce 1992. Zabývá se výrobou a montáží plastových a hliníkových oken, dveří, prosklených stěn, ale také zimních zahrad. Za svůj výrobek OKNO PROGRESS Elite získala firma v roce 2011 CENU VEŘEJNOSTI v soutěži Výrobek roku.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba