Architekti se na blogu dělí o cenné tipy: na co se připravit při stavbě domu

Jana Brožková, 28.10.2018
Blog staví především na originálním obsahu

Architekti, interiéroví stylisté, zástupci zahradní architektury a další odborníci se od září dělí o své know how na nově vzniklém blogu Bydlení ve vatě. Čtenáři tu získají praktické rady na zútulnění stávajícího bydlení a dozví se, na co se připravit při stavbě nového domu.

„Víme, že blogů o bydlení je celá řada. Našim cílem bylo dostat na jedno místo rady, které člověk snadno využije v praxi, ale taky čtenáře informovat o nových trendech, jako jsou zelené střechy nebo přírodní čističky,“ upřesňuje zadavatel blogu Daniel Maslovský z firmy ROCKWOOL.

Blog staví především na originálním obsahu, který píší odborníci z praxe. Svými články na něj přispěli například zakladatelka atelieru zahradní a krajinářské architektury Ing. Kristýna Cmíralová, specialista na ekologickou architekturu Akad. arch. Oldřich Holzman nebo odborník na kořenové čističky Ing. Michal Šperling a mnozí další. Poslední ze jmenovaných se stal loni se svým projektem chytrého domu s květinovou mokřadí střechou absolutním vítězem prestižní ekologické soutěže E.ON Energy Globe.

„Obsah blogu jsme přizpůsobili tomu, co čtenáře nejvíce zajímá, čemuž předcházela detailní analýza. Soustředíme se nejen na samotné bydlení, ale také na to, jak ho prostředí kolem nás ovlivňuje,“ dodává šéfredaktorka blogu Helena Ježková.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba