K Jadranu zdarma? Chorvatsko vyhlásilo velkou soutěž

TNBiz, 5.5.2019
Soutěž o grátis dovolenou u Jadranu

Chorvatská turistická centrála HTZ kvůli velkému zájmu i letos vyhlásila velkou soutěž o grátis dovolenou u Jadranu. Turisté si mohou vybrat sedm z více než dvou set míst a zážitků a doufat, že vyhrají právě oni. Soutěž je určená i Čechům.

Soutěž nazvaná Epic week in Croatia returns (Epický týden v Chorvatsku se vrací) odstartovala v pátek 26. dubna a skončí 15. května.

Účastnit se jí mohou turisté z celé Evropy, Česko nevyjímaje. Prvním kokem je zajít na speciální web a vybrat si z 219 možností sedm.

Výběr je přitom opravdu hodně pestrý - nechybí adrenalinové zážitky jako je let nad chorvatským pobřežím, kulinářské zážitky, návštěva míst známých z filmů či výlet s partou místních rybářů.

Po sestavení ideálního programu je dalším krokem nasdílení své na míru sestavené dovolené na sociálních sítích (facebook, instagram nebo twitter) a sbírání lajků od známých.

Chorvatská strana pak ty nejúspěšnější osloví přímo a požádá je, aby napsali, proč jsou to právě oni, kdo si zaslouží vyhrát. Ten s nejpřesvědčivějšími argumenty pak pojede na svou dovolenou snů v doprovodu jednoho dalšího člověka.

Soutěž se naposledy konala loni v září, kdy se jí podle chorvatského ministerstva turismu zúčastnilo více než 13 tisíc lidí. Tehdy se absolutním vítězem stal Angelo Elefante z Itálie.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky