Příměstské bydlení zažívá opravdový boom

Jana Brožková, 14.12.2019
Unikátní výstavba v klidné venkovské lokalitě

Nový projekt Viladomy Ořech přináší kombinaci módního bytového bydlení a rodinného zázemí s domáckou atmosférou. Právě zahájená výstavba dvanácti bytových jednotek ve středočeské obci Ořech je unikátním projektem, který nabízí řešení nejen pro mladé rodiny hledající vhodné příjemné, bezpečné a nadstandardní bydlení.

Pražské bydlení se stává v posledních letech čím dál tím víc nedostupnější. Nedostatek bytů a vzrůstající počet obyvatel dostává především mladé rodiny do svízelné situace. Buď platit nájem ve vysněné lokalitě nebo se spokojit s podstatně nižší úrovní bydlení a služeb ve vlastním. Není proto divu, že příměstské bydlení zažívá opravdový boom.

Unikátní výstavba v klidné venkovské lokalitě v bezprostřední blízkosti Prahy poskytuje dvanáct nadstandardních bytových jednotek. Celkem osm bytů a čtyři ateliéry propojují jak pohodlí rodinného života v klidném a bezpečném prostředí, tak luxusní a módní bydlení. Kromě zvolených materiálů podtrhuje atmosféru venkovského bydlení i celkové řešení bytů. Orientace oken z východu na západ zaručují prostory plné světla, velmi šetrná energetická úspornost zase šetří jak přírodu, tak náklady uživatelů. Plánované dokončení projektu - léto 2020.


Výhody lokality obce Ořech

  • Projekt citlivě doplňuje zástavbu v obci a od začátku je součástí plně živé zástavby.
  • Vše potřebné k životu při ruce. Mateřská a základní škola, obchody, kulturní zázemí i sportovní centra jsou v krátké docházkové vzdálenosti přímo od dveří bytu.
  • Všestranné dopravní spojení, autobusová zastávka 80 metrů od vchodu, vlak 5 minut autem.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba