Uvítat návštěvu můžete kdykoli, s vysavačem Sencor bude doma vždy čisto

REKLAMA       Inzerce, 21.3.2020

Vysavače provázejí náš život už dlouhou dobu a ulehčují nám významně domácí práce. Prošly za tu dobu neuvěřitelným vývojem, změnami nejen designu, ale především změnami technologií. Aby úklid pěkně odsýpal a nemuseli jsme trávit nepříliš oblíbenými úklidovými pracemi zbytečně mnoho času, je dobrou volbou vysavač Sencor – efektivně vysávají, zvládnou všechny povrchy a nabízejí všechno, co od moderního vysavače lze očekávat.

Mezi vysavači Sencor, které vám pomohou s úklidem, si můžete vybrat kromě sáčkové klasiky nebo dnes už obvyklých bezsáčkových typů i vysavače tyčové či moderní technologickou lahůdku – robotické vysavače. Všechny mají vysoký sací výkon, robustní konstrukci a přitom se s nimi snadno pracuje. Samozřejmě zvládnou veškeré podlahové povrchy i koberce. Vysavače Sencor jsou navíc dostupné v mnoha designových variantách a typech, ze kterých si můžete zvolit:

  • sáčkové
  • bezsáčkové s HEPA filtry
  • robotické
  • víceúčelové
  • tyčové
  • ruční

Takový tyčový vysavač Sencor 2v1 je bezsáčkový, lehký a s nízkou hladinou hlučnosti, je zároveň velmi výkonný a přitom s pomocí otočné hlavice s rotačním kartáčem vyčistíte i ta nejméně dostupná zákoutí. Abyste na to dobře viděli, pomůže vám zabudované LED osvětlení. A pokud potřebujete „doklepnout“ úklid za pomoci ručního vysavače a dořešit úklid třeba čalounění, pak vyjmete ruční násadu tyčového vysavače a ruční vysavač je vám k dispozici.

Klasikou je sáčkový vysavač, tichý při chodu a s teleskopickou hadicí pro usnadnění práce. Můžete si vybrat jak malé lehké modely, tak nejmodernější vysavače určené k úklidu náročných povrchů. Díky HEPA filtrům jsou vhodné i pro alergiky a pro domácností, kterou s vám obývají chlupatí domácí mazlíčci. Sáčkové vysavače najdete v různých výkonnostních úrovních, barevných variantách i typech.

Naopak bezsáčkový vysavač díky propracovanému systému filtrace a systému cyklon výborně udrží vysátý prach uvnitř vysavače, jeho provoz je velmi efektivní a energeticky nenáročný.

Nakonec si nechme robotický vysavač, technickou lahůdku pro všechny, kdo si přejí mít doma dokonale uklizeno a přitom nemají mnoho času, případně chuti se tomu osobně příliš věnovat. Vhodnou volbou programu zvládne robotický vysavač Sencor jakýkoli povrch, spustí se kdykoli si budete přát a vy u toho nemusíte asistovat. Navíc, jeho provoz je tichý, takže vysavač může pracovat i když vy odpočíváte nebo se soustředíte třeba na četbu. Přitom se UV lampa postará i o dezinfekci prostoru a senzory pro pohyb zase zajistí, aby vysavač v prostoru nenarážel nebo nespadl ze schodů.

Ale můžete se rozhodnout i pro typ vysavače, který pro odstranění nečistoty využívá vodní podtlak, volit mezi typy s akumulátorem, nebo pokud jste naopak více zvyklí za sebou vláčet šňůru (ale přitom nemuset sledovat, jestli je vysavač dostatečně nabitý a připravený k práci) klasičtější model s napájením ze zásuvky. Zamyslet se především musíte nad typem povrchů, které vysavač musí umět zvládat, ať už sám, nebo s vaším „vedením“, výkonem a cenou zvoleného modelu, a samozřejmě, jestli vaše domácnost nemá některá specifika, jako je alergik v rodině, rozlehlost povrchů, které je třeba ošetřovat (a jestli by tedy vysavač neměl sloužit zároveň jako mop, abyste velké plochy nemuseli vysávat a ještě znovu vytírat). Protože pokud se rozhodnete pro vhodný model, může vám přes možná vyšší pořizovací náklady, než jste původně zamýšleli za vysavač dát, ušetřit mnoho práce a času. A čas jsou peníze.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika