KB nabízí hypotéky s úročením již od 3,4%


PRAHA (ČIA) - Hypotéční úvěry s úrokovou sazbou od 3,4 procenta se splatností jeden rok a 4,3 procenta se splatností pět let nabízí v současné době Komerční banka (KB). ČIA o tom dnes informovala tisková mluvčí KB Marie Růžičková.

K získání těchto úvěrů musí klient splnit bankou stanovené podmínky. Jedná se o založení běžného účtu u KB, uzavření životního pojištění a pojištění nemovitosti u Komerční pojišťovny. "KB může eventuálně akceptovat, pokud si již klient založil pojištění u jiné pojišťovny," dodala Růžičková.

Ke konci září poskytla KB celkem 14 916 hypotéčních úvěrů v objemu 16,7 milionu korun. Z této částky poskytla banka 14 158 hypoték fyzickým osobám o objemu 13,1 milionu korun, podnikatelským subjektům 758 úvěrů ve výši 3,5 milionu korun.

Komerční banka vykázala za první pololetí letošního roku nekonsolidovaný čistý zisk podle mezinárodních účetních standardů ve výši 4,236 miliardy korun. Ukazatel ROE dosáhl 33 procent a poměr nákladů k výnosům činil 59 procent. Růst čistých výnosů z bankovních činností dosáhl 11,605 miliardy korun a byl ovlivněn zejména čistými úrokovými výnosy.

-vod-,-ave-


Ceny ojetých vozů v ČR - zářijový UPDATE !



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality