Montáž tepelných čerpadel v Plzni

REKLAMA       Inzerce, 17.6.2020

Rozhodli jste se pro pořízení tepelného čerpadla? Skvělé volba. Pokud sháníte kvalitní tepelná čerpadla včetně jejich odborné montáže, obraťte se na společnost Tenaur, která je členem skupiny ČEZ. Na český trh dodává ty nejkvalitnější tepelná čerpadla značky Nibe a Mitsubishi.

Montáž tepelného čerpadla v Plzni? Žádný problém.

Jste z Plzně nebo z Plzeňského kraje? Společnost Tenaur sídlí blízko Plzně, což pro vás znamená výbornou dostupnost odborníků až k vám domů. Specialisté na tepelná čerpadla a fotovoltaické elektrárny provedou profesionální montáž čerpadla a postarají se i o jeho následný servis.

Dostupnost služeb společnosti Tenaur se nevztahuje pouze na Plzeňský kraj, ale sahá až po Středočeský kraj a samotnou Prahu. V Plzni se pak denně nachází minimálně jeden montážní či servisní tým profesionálů ze společnosti Tenaur, který je připraven poradit si s vaším novým tepelným čerpadlem.

Jaký typ tepelného čerpadla zvolit?

Vybírat můžete ze všech čtyř typů tepelných čerpadel - voda/voda, vzduch/voda, země/voda i vzduch/vzduch. Které z nich je to nejlepší?

Za nás můžeme doporučit všechna tepelná čerpadla od společnosti Tenaur pro jejich kvalitu a variabilitu využití. Favoritem se však přece jen stává tepelné čerpadlo vzduch/voda kvůli jeho skvělým benefitům. Tento typ čerpadla slibuje vysoký a stabilní výkon s velkou návratností investice. Jeho pořizovací náklady jsou velmi příznivé a možnost využít jej najdeme téměř v jakémkoliv objektu.

Tepelná čerpadla země/voda se pro svoje výhody stávají nejčastěji instalovanými čerpadly, do vyšších nadmořských výšek a horských oblastí se pak nejčastěji hodí tepelné čerpadlo země/voda.

Společnost Tenaur na český trh dodává jen ty nejkvalitnější topné systémy a to tepelná čerpadla od značky NIBE. Moderní technologie švédské značky NIBE má za sebou za svých padesát let působnosti tisíce spokojených zákazníků.

Pravidelný servis a údržba čerpadla je základ

Na jakékoliv tepelné čerpadlo navíc dostanete krásných pět let záruky a to včetně montáže. Poskytován vám také bude kompletní servis vašeho tepelného čerpadla, pravidelné seřízení a monitoring přes online systém. Pravidelná údržba je totiž klíčem ke správné funkčnosti a technické nezávadnosti. Může odhalit malé problémy, který by vám do budoucna mohly způsobit větší potíže náročnější na opravy i finance.

Přijeďte se za námi podívat

Společnost Tenaur vás zve na odbornou konzultaci o instalaci, výběru i servisu a montáže tepelného čerpadla. Se vším vám rádi poradí jak přes nezávazný poptávkový formulář, email nebo se můžete osobně zastavit ve Staňkově kousek od Plzně a prohlédnout si tepelné čerpadlo v praxi.

Rádi vám také pomohou vyřídit dotace z dotačních programů jako je Nová zelená úsporám nebo Kotlíková dotace. S dotacemi ušetříte pořáteční náklady a zefektivníte investici do tepelného čerpadla nebo i fotovoltaiky.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika