Sušičky, co mají páru

Krátký program odstraní většinu záhybů

Čím méně záhybů na vašem vypraném a vysušeném oblečení, tím více času pro vás. Inteligentní řešení, jako je iontová technologie nebo využití páry se poperou nejen se skvrnami, alergeny a odolnými pachy, ale postarají se také o to, aby bylo právě vysušené prádlo nepomuchlané a měkké na dotek.

Praní prádla patří ke každodenní rutině. A i když máte k ruce vydatné pomocníky, přeci jen si ukrojí kus drahocenného volného času – někdy s nepřesvědčivými výsledky v podobě skvrn a nepříjemného odéru, který v textiliích přes všechnu péči zůstal. A co teprve žehlení! Život je už tak dost složitý, tak proč si každodenní činnosti nezjednodušit?

Nejnovější kondenzační sušičky si poradí nejen s běžným prádlem, ale budou ve svém bubnu s unikátním vlnovitým povrchem šetrně hýčkat i jemné prádlo, košile, svetry, nebo třeba péřové oblečení tak, že zůstane prakticky bez záhybů. A to se počítá, protože už nebudete muset posilovat s žehličkou, ale budete konečně dělat to, co sami chcete.

Ionty proti alergenům a pomačkání

Vzduch plný negativně nabitých iontů vytváří v sušičce prostředí, které pomáhá účinně odstranit alergeny, zbytky kouře a pylů. Navíc brání vzniku elektrostatických nábojů, které by se jinak v průběhu sušení vytvořily. Výsledkem je oblečení, které se lehce žehlí a je svěží.

Osvěžení párou i bez praní

Krátký 18minutový program SteamRefresh odstraní většinu záhybů na oblečení pomocí páry. Navíc eliminuje pachy a obnoví vzhled vašich dek, zimních bund nebo jiného oblečení. To se hodí, pokud vytáhnete ze skříně dlouho nenošený svetřík, nebo po návštěvě restaurace, kde jste si odložili bundu či sako, a to je cítit tukem ze smažení nebo cigaretovým kouřem. Oblečení je během chvilky svěží a nadýchané, jako byste je vyprali.

Konec zauzlovaným prostěradlům

Sušičky WaveActive využívají patentovaný systém obousměrného foukání vzduchu TwinAir, a proto rovnoměrně vysuší i velké množství prádla, které je pak příjemně měkké a téměř nezmačkané. Takže už nebudete muset rozmotávat nekonečné provazy propletených prostěradel nebo ložního prádla a pracně žehlit odolávající záhyby.

Tiché a účinné pomocnice

Všechny sušičky generace WaveActive splňují nejvyšší ekologické standardy a pyšní se extrémní energetickou efektivitou v energetické třídě A+++ s úsporou energie až 10 %. Jsou přesvědčivé, i pokud jde o výsledky sušení – odstraní 90 % vlhkosti, a tím se řadí do nejúčinnější třídy sušení A. Navíc je téměř neuslyšíte; pohání je totiž tichý a účinný invertorový motor PowerDrive s prodlouženou zárukou 15 let.

gorenje.cz


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika