Nové byty v Praze 10: projekt Výhledy Chodovec

Jana Brožková, 18.10.2020
Klidný projekt s výhledy na meandry Botiče Největší český rezidenční stavitel Central Group představuje zbrusu nový projekt Výhledy Chodovec. Ve dvanácti moderních bytových domech obklopených zelení vznikne celkem 476 bytů. Klidný rezidenční projekt s nádhernými výhledy na Meandry Botiče a panorama Prahy se nachází na pomezí Záběhlic a Chodovce v návaznosti na již nezastavitelnou oblast Trojmezí. V první etapě vznikne ve dvou bytových domech celkem 118 bytů.

Výhledy Chodovec vyrostou v místě obklopeném zelení

Nové byty se i přes současnou nelehkou situaci prodávají stále velmi dobře. Lidé vnímají koupi nemovitosti jako nejbezpečnější uložení peněz. Navíc jsou dostupné a velmi levné hypotéky, což poptávce po bytech pomáhá. Během prvního pololetí letošního roku se na pražském trhu prodalo kolem 2.400 nových bytů, což je jen o 4 procenta méně než ve stejném období loni. A zájem o nové bydlení neopadal ani v průběhu třetího čtvrtletí.

Central Group proto nyní zahajuje prodej zcela nového projektu. „Rozhodli jsme se poptávce vyjít vstříc a zařadit do nabídky nový projekt Výhledy Chodovec. Jedná se o klidný neprůjezdný rezidenční areál, který má krásné výhledy na panorama Prahy. Navíc je ze tří stran obklopený nezastavitelnou zelení,“ popisuje hlavní výhody projektu Dušan Kunovský, šéf společnosti Central Group.

Moderní byty ve vysokém standardu a s výhledem na Prahu

Bytové domy jsou umístěny ve svahu a díky jejich terasovitému uspořádání je z mnoha bytů nádherný výhled přes údolí Botiče na Zahradní Město a dále na panorama Prahy. Lidé mohou vybírat z promyšlených a efektivních dispozic 1+kk až 4+kk. Na své si tak přijdou singles i rodiny s dětmi.

Všechny byty mají sklep a mezi klienty velmi oblíbený venkovní prostor – balkony, prostorné terasy nebo praktické předzahrádky. Samozřejmostí je u většiny bytů podzemní parkovací stání, které je u Central Group vždy zahrnuto v ceně. Horní patra a další vybrané byty jsou vybaveny klimatizací a mají předokenní rolety, které zajišťují tepelný i světelný komfort.

Lokalita plná zeleně poskytuje mnoho možností pro aktivní odpočinek

Projekt navazuje na zelenou a již nezastavitelnou oblasti Trojmezí s přírodním parkem Meandry Botiče. Lokalita má skvělou občanskou vybavenost. V okolí je několik škol a školek včetně mezinárodních, řada obchodů, restaurací i zdravotnických zařízení. Přímo v areálu pak vznikne nová stylová kavárna s příjemným venkovním posezením.

Široké jsou také možnosti sportovního vyžití a relaxace. V okolí se nachází sportovní areál Jedenáctka s velkým plaveckým bazénem a wellness, poblíž jsou kurty na tenis či squash a v nedalekém parku u Chodovské tvrze oblíbený discgolf, minigolf nebo venkovní posilovna. V Chodovské tvrzi se pravidelně konají výstavy, koncerty a mnoho dalších kulturních akcí, což jistě ocení milovníci kultury.

Ideálním místem pro aktivní relaxaci je nedaleký přírodní park Hostivař-Záběhlice s vyhledávanou Hostivařskou přehradou a koupalištěm nebo rozlehlý areál Toulcův dvůr s jízdárnou a farmou zvířat.

Výborná je také dopravní dostupnost. Nedaleko projektu se nachází autobusová zastávka, odkud je to jen pár minut na metro C Chodov s velkým obchodně-zábavním centrem Westfield Chodov s mnoha obchody, restauracemi, službami a multikinem.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba