Na trhu s realitními portály dochází ke konsolidaci. Vzniká trojka na trhu

B3 Technology, 26.7.2021

Skupina B3 Technology konsoliduje pod svá křídla šestici realitních portálů v čele se serverem Videobydlení.cz. Za skupinou B3 Technology stojí od začátku spoluzakladatelé Jiří Tschiharsch, Miroslav Hejna a Jakub Veverka, kteří před devíti lety založili realitní portál Videobydlení.cz. Ten se zaměřuje hlavně na video-prohlídky a edukaci trhu realitních kanceláří. Postupem času portfolio rozšiřovali o další realitní portály, ať už akvizicí, či založením nové značky. 

Jiří Tschiharsch (CEO), Miroslav Hejna (CTO) a Jakub Veverka (partner pro strategii) společně vyvinuli unikátní systém řízení toku realitních inzerátů napříč všemi servery.  Systém nyní jednoduše umožňuje zařadit do portfolia další realitní servery. Skupina je připravena na další akvizici a chystá se nadále posilovat svou pozici.

Strategický cíl B3 Technology je konsolidovat trh s realitními portály a nabídnout tak realitním kancelářím alternativu inzerce k největším hráčům. S heslem „Inzerce, která Vám stačí“ cílí na kanceláře, které z jakýchkoli důvodů nechtějí využívat služeb jedničky a dvojky na trhu.“ vysvětluje Jiří Tschiharsch z B3 Technology.

Od 1. července 2021 jsou součástí skupiny realitní portály Videobydlení.cz, Realitypro.eu, Vitio.cz, Bydlisnami.cz, Realitymat.cz a Origo-reality.cz. Soustava portálů nabídne především jednotný platební systém a velmi přívětivou cenovou politiku.

Do klientského portfolia patří, jak největší finančně poradenské skupiny, které návštěvníkům zajišťují kompletní financování, tak živnostníci a společnosti zajišťující komplementární službybydlení.

Reálná čísla konsolidovaných portálů:

- Trojka na trhu realitních portálů

- Roční návštěvnost skupiny portálů přesahuje 10 000 000

- Zobrazíme více než 17 000 000 nabídek za rok

- Ročně doručíme přes 150 000 unikátních zájemců o nemovitosti

- Přes 2 000 realitních kanceláří

- 300 000 členů ve vlastních realitních skupinách na sociální síti Facebook

- Měsíčně vygenerujeme hypoteční leady o objemu přes 300 000 000

- Odešleme více než 100 000 e-mailů do B2B a B2C segmentů měsíčně 

Portály skupiny B3 Technology, pod vedením jedničky na SEO Pavlem Ungrem, prorůstají čím dál rychleji vyhledavači a tím si upevňují svou pozici ve vysoce konkurenčním prostředí. Za pomoci dlouholetých odborníků ze společnosti Mathrix a ryze české služby Mailkit, skupina vylepšuje své e-mailingové komunikace směrem k inzerentům, a především k návštěvníkům.

Zajímavostí je, že skupina portálů využívá k obsluze sociálních sítí partnerskou společnost Videologic, která je sociálním podnikem a zaměstnává zdravotně hendikepované. Jedná se o první sociální podnik svého druhu se zaměřením na on-line marketingČR.

Směřování skupiny B3 Technology se neopírá jen o klasickou inzerci nemovitostí. Tím, že mají zakladatelé stále nutkání překonávat další a další výzvy, vznikají ve struktuře další zajímavé projekty. Například unikátní realitní robot Estatoid pro hlídání nových nemovitostí, marketingová společnost B3 Marketing, vzdělávací institut B3 ACADEMY či e-shop s bio kosmetikou StayBio.

 

B3 Technology

Společnost B3 Technology, s. r. o. vznikla jako mateřská společnost skupiny firem cílící převážně na realitní trh. Core byznysem je on-line marketing v realitním sektoru. Ve struktuře firem vznikají nové start-upy zaměřené na e-commerce a PR.

Společnost se též profiluje jako venture kapitálová, investující do dalších startupových společností. Pro své klienty zajišťuje i odborné poradenství a mentoring.

Více informaci na: www.b3technology.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality