Cenu kvality zdraví získala lékárna Benu.cz

Shop roku: CENU KVALITY ZDRAVÍ ZÍSKALA LÉKÁRNA BENU.CZ

V letošním 14. ročníku soutěže ShopRoku ovládla lékárenskou kategorii „Cena kvality Zdraví“ online lékárna Benu.cz . Zvítězila tak nad konkurenčními e-shopy Dr. Max a Magistra.cz.

Společnost Heureka Group vyhlásila vítěze letošního 14. ročníku soutěže ShopRoku o nejkvalitnější, nejpopulárnější, nejzajímavější a nejudržitelnější e-shopy českého a slovenského internetu. Cena ShopRoku je udělována na základě hodnocení spotřebitelů a odborné poroty. Vítězové jsou vybíráni na základě kritérií jako jsou kvalita služeb a produktů, spokojenost zákazníků, inovace a rozvoj společnosti v oboru zdravotnictví.

Absolutní vítěž KVALITY V OBLASTI ZDRAVÍ

E-shop Benu.cz obsadil první místo v Ceně kvality v lékárenské kategorii Zdraví. Na druhém místě se umístil Dr. Max a třetí místo obsadila online lékárna Magistra.cz.


„Na toto ocenění jsme velmi pyšní a rádi bychom poděkovali našim zákazníkům, kteří nám důvěřují a stojí za námi,“ uvádí ředitel e-commerce oddělení sítě BENU lékáren Michal Macourek. „Toto ocenění nás motivuje k dalšímu zlepšování našich služeb a nabízených produktů, abychom dále plnili očekávání našich zákazníků,“ dodává.

Ocenění nezůstalo pouze u kategorie Zdraví. V hlavní kategorii Krása a zdraví, kam spadají e-shopy s kosmetikou, parfémy, optikou a lékárnami, se online lékárna Benu.cz umístila na třetím místě. První příčku obsadila parfumerie Notino a druhou parfumerie ELNINO.CZ.






Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy