Vysněný interiér na klíč od Bonami pro klienty ČSNF

interiér na klíč od Bonami  

Pořízení nového domova je náročný a někdy dlouhý proces. Chceme našim klientům cestu k jejich vytouženému bydlení, co nejvíce usnadnit a poskytnout kompletní servis. Při výstavbě nemovitostí z našeho portfolia klademe důraz, aby byly v dostupných lokalitách i cenách, měly občanskou vybavenost a blízkost přírody. Zaměřujeme se na vysoké standardy provedení. Příkladem je projekt REZIDENCE U MLÝNA v pražských Královicích, kde klienti získají bydlení v samostatném areálu v panenské přírodě s vlastním rybníkem a s krátkou dojezdovou vzdáleností do centra nebo KRÁLOVSKÝ STATEK na Karlštejně jen 24 minut vlakem od Prahy s výhledem na hrad a CHKO Český kras za plotem.

 

Chtěli byste s nastěhovat se do nové nemovitosti, kterou vám zařídil profesionální designér?

Tento benefit nabízí svým klientům ČSNF ve spolupráci s Bonami, e-shopem s nábytkem a bytovými doplňky. Využít ho mohou zákazníci, kteří mají nemovitost pro vlastní bydlení nebo jako investici. Klientovi odpadnou starosti s vymýšlením a vybavením nového interiéru, navíc získá profesionální dozor nad finišujícími pracemi kolem stavby. Bonami designéři připraví návrh interiéru už do dvou týdnů od zadání klienta. Díky tomu si zákazník po odsouhlasení detailní vizualizace včetně shopping listu přebírá v krátkém čase kompletně zařízený interiér od vázičky až po kuchyni podle svých osobitých a rozpočtových preferencí. Tuto službu interiérového designéra, která ušetří čas i peníze, mohou za zvýhodněných podmínek využít klienti ČSNF, včetně 20 % slevy na nákup nábytku nebo bytových doplňků na Bonami.cz.

 

 

 

Prodejem nemovitostí služby nekončí

Rady designéra se budou hodit i při zařizování kuchyně na míru. Také k ní Bonami nabízí kompletní služby, ať už jde o zaměření, dopravu nebo montáž. Součástí služeb i je také dodatečný servis v případě neočekávané závady nebo reklamace na vybavení.

 

Foto: Bonami)

 


_________________________________________________________________________ 

Disclaimer: Fond je fondem kvalifikovaných investorů dle zákona č. 240/2013 Sb., o investičních společnostech a investičních fondech, ve znění pozdějších předpisů, jeho akcionářem se může stát výhradně kvalifikovaný investor dle paragrafu 272 tohoto zákona. Hodnota investice do fondu může klesat i stoupat a návratnost původně investované částky není zaručena. Výkonnost fondu v předchozích obdobích nezaručuje stejnou nebo vyšší výkonnost v budoucnu.

Sdělení klíčových informací fondu (KID) je k dispozici na http://www.avantfunds.cz/informacni-povinnost/. V listinné podobě lze uvedené informace získat v sídle společnosti AVANT investiční společnost, a.s., City Tower, Hvězdova 1716/2 b, 140 00 Praha 4 – Nusle. Další důležité informace pro investory na: https: www.avantfunds.cz

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a nepředstavují návrh na uzavření smlouvy nebo veřejnou nabídku podle ustanovení občanského zákoníku. 

Pavlína Římalová

Projektová manažerka ČSNF Group

Od roku 2019 působí ve skupině ČSNF Group a.s.. Aktuálně zodpovídá za komorní developerské projekty a design interiérů všech realizovaných developerských projektů. Má na starosti projektové řízení malých developerských projektů, komunikaci a budování vztahů s dodavateli, stavebními firmami, výběr a objednávky materiálů i služeb. Podílí se mimo jiné na organizaci firemních eventů a na provozu společnosti.


ČSNF SICAV, a.s.

Investiční a nemovitostní fond kvalifikovaných investorů ČSNF SICAV, a.s. má od svého založení v roce 2017 jednoduchou filozofii se zaměřením na development. Burzovně obchodovatelný fond investuje tam, kde to dává smysl. Diverzifikuje své portfolio do menších projektů, jimiž zajišťuje stabilní chod společnosti, a také do větších, kde řeší celou urbanistickou koncepci lokality. Tato strategie fondu přináší investorům konzistentní výnos v jakékoli době.

Fond se zaměřuje na výstavbu rezidenčních nemovitostí – bytových a rodinných domů u developerských projektů jako jsou např. Rezidence U mlýna v Královicích, Rezidence Kolovraty nebo Královský statek na Karlštejně či Resort Slapy.

Více na https://csnf.cz/.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Okénko bydlení