Další veletrh o bydlení aneb Tendence 2005 se blíží...

Petr Hanisch, 26.9.2005

Ten den se blíží….       

6. - 9. října

 

Tendence, veletrh plný inspirace pro Vaše bydlení, obchodních kontraktů a prestižních firem představí v letošním roce svým návštěvníkům řadu novinek a netradičních doplňků.

 

Návštěvníci se mohou těšit na nejdražší postel, kombinovanou vodní postel s pevným lůžkem, lednici s TV, ale také na inteligentní záclony a záclony pohlcující elektromagnetické záření.

 

Kromě těchto jedinečných novinek je možné se těšit na velmi širokou nabídku klasického nábytku, který bude prezentován na téměř dvojnásobně veliké výstavní ploše oproti loňskému roku. V této sekci se budou prezentovat čeští výrobci nebo dovozci stylového nábytku např. z Anglie a Indonésie.

 

Potvrzuje se trend zvyšujícího se zájmu o čalouněný sedací nábytek.

Vysoký nárůst zaznamenala oblast sedacího a moderního nábytku.

 

Příznivci designu se mohou těšit na designovou tvorbu z české a zahraniční produkce. Příjemným osvěžením bude prezentace soutěže Studentský design. Mezi exponáty jsou vyjímečná díla jako kompletní kuchyň pro zdravotně postižené občany, speciální konvice s jednoduchou regulací množství nalévané tekutiny, nebo sklenice s funkcí kaleidoskopu.

 

Pro všechny, kteří řeší otázku maloprostorové kuchyně je připravena soutěž o nejlépe realizovanou maloprostorovou kuchyň, ve které se představí řada výrobců kuchyní s rozmanitými materiály, styly a nápady, jak si poradit s malým prostorem

 

Velmi širokou nabídku na veletrhu objeví zájemci o bytový textil. Více jak 30 vystavovatelů z tohoto oboru nabídne nepřeberné množství dekorací a doplňků. Novinkou v této oblasti budou inteligentní záclony.

 

Lákavá je pro návštěvníky také bohatá nabídka netradičních svítidel, skla, keramiky, dekorací  a dalšího vybavení interiérů, jako např. podlahy, obklady.

 

Tendence 2005 – největší veletrh interiérů v ČR se pomalu ale jistě blíží. Ve dnech 6.-9.10. se představí podle předběžných odhadů opět více jak 500 vystavovatelů v Pražském veletržním areálu Letňany, které bude v té době již obohaceno o další novou výstavní halu.

 

Tendence – veletrh plný interiérů.

www.itendence.cz

 

Pozor soutěž !!

SOUTĚŽTE O 30 VSTUPENEK NA VELETRH TENDENCE 2005 !!

Další zprávy:
Nejdražší postel na světě, chladnička s TV aj...
Informace pro návštěvníky veletrhu Tendence 2005
SOUTĚŽTE O 30 VSTUPENEK NA VELETRH TENDENCE 2005 !!



Využijte snadných nákupů digitálních kamer, fotoaparátů, mp3 přehrávačů a další digitální techniky. Velký výběr, výhodné ceny.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Design