Montáž a instalace jsou nyní snazší než kdy předtím

Montáž a instalace jsou nyní snazší než kdy předtím

 

S cílem usnadnit instalatérům instalaci a následné obkládání vany se Villeroy & Boch spojil s firmou Wedi při vývoji systému Vilbox, nové podpůrné konstrukce pro vany, jejíž rozměry se velice snadno upravují, montáž je rychlá a umožňuje ihned začít s obkladem. Vilbox se dodává ve dvou variantách a je určen pro použití se všemi obdélníkovými i šestiúhelníkovými vanami od Villeroy & Boch. Vilbox umožňuje snadnou instalaci vany s maximálním komfortem při úpravách – ať už se jedná o vanu upevněnou na zeď či volně stojící uprostřed místnosti.

 

30 mm silné desky, z kterých se Vilbox skládá, mají jádro z tuhé pěny a jsou na obou stranách zpevněny skelným vláknem a pokryty synteticky ošetřenou maltou. Instalatér je může nařezat na potřebnou velikost a poté je smontovat v několika krátkých krocích. Vanu je pak možné přesně umístit a poté snadno stabilizovat. A nejlepší věcí na Vilboxu je, že vodě i vlhkosti odolné desky je možné ihned obkládat, aniž by bylo nutné zbytečně plýtvat časem. Podpůrná konstrukce Vilbox je dodávána v plochých baleních méně než 10 cm vysokých, což zajišťuje obzvláště snadnou přepravu i skladování. Podpůrná konstrukce Vilbox je dodávána v plochých baleních méně než 10 cm vysokých, což zajišťuje obzvláště snadnou přepravu i skladování.

 

Vilbogrip – nový protiskluzový povrch pro větší bezpečí v koupelně

 

VILBOgrip od Villeroy&Boch je nový protiskluzový povrch, který snižuje kluzkost na dlažbě, akrylátu, Quarylu nebo emailu. Tento produkt nabízí optimální ochranu proti uklouznutí a jeho užívání je velice příjemné.

Vilbogrip - protiskluzový povrch pro 2 m2 stojí  2.250,- bez DPH.

 

 

Doporučený seznam hlavních prodejců Villeroy & Boch :

House of V&B Concept – např. koupelnová studia SYKORA HOME, PTÁČEK, KREINER EXKLUSIV.

 

www.villeroy-boch.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy