Společnost Clever CZ nabízí novým klientům slevy na nábytek a okna

13. října 2009 - Makléřská společnost Clever CZ nabízí svým novým klientům možnost získat výrazné slevy při stavbě, rekonstrukci a vybavení bytů a domů. „Novým klientům nabízíme ve spolupráci s přední tuzemskou nábytkářskou společností Domestav slevy ve výši 20 procent na veškerý její sortiment. Ještě výraznější slevu ve výši 38 procent pak lze uplatnit při nákupu nových oken od společnosti R-PROFIL,“ uvedl Robert Tomeš, ředitel společnosti Clever CZ.

Firma chce touto marketingovou akcí přilákat další klienty v době, kdy postupně rozšiřuje svou prodejní síť v ČR. Společnost se specializuje zejména na poradenství při financování bydlení (hypotéky, stavební spoření). Možnost získat výrazné slevy mají ale všichni klienti, tedy i ti, kteří si prostřednostem Clever CZ zajistí jiné finanční služby, například nově nabízené pojištění.

Klient, který má o výrobky obou partnerských společností zájem, si nechá dát ve společnosti Clever CZ potvrzení, že s ní uzavřel smluvní vztah. Toto potvrzení poté platí jako slevová poukázka u obou partnerských společností.  

Společnost Clever CZ v současné době v oblasti poradenství v oblasti bydlení spolupracuje se všemi významnými hypotečními bankami, stavebními spořitelnami a s několika významnými realitními kancelářemi.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy