CZECH MADE = kvalita zaručena

Kvalitní versus nekvalitní výrobek?! Na toto téma se toho napsalo již hodně. Jak má ale laik poznat, že koupený výrobek nebo služba je opravdu kvalitní anebo že se skutečně jedná o český produkt? K rychlé a správné orientaci slouží Program České kvality – CZECH MADE. A touto značkou se mohou pochlubit i dveře a zárubně společnosti SOLODOOR, druhého nejvýznamnějšího českého výrobce interiérových dveří a obložkových zárubní.

Značka kvality konečným spotřebitelům poskytuje jednoduchý návod, jak si vybrat kvalitní český produkt a to již od roku 1993. „Do programu Česká kvalita CZECH MADE jsme se přihlásili v roce 2012. Hlavním hnacím motorem pro nás byla rozšiřující se konkurence polských dveří na našem trhu. Touto značkou chceme našim zákazníkům ukázat, že od nás získávají kvalitní výrobek, který vznikl v české společnosti a je vyrobený českými pracovníky,“ vysvětluje pan Martin Dozrál, generální ředitel společnosti SOLODOOR a pokračuje: „Před udělením značky proběhl v naší společnosti podrobný audit zaměřený na kontrolu našich zaměstnanců, výroby anebo účetnictví. Vše bylo v pořádku, a proto se můžeme pochlubit značkou CZECH MADE, jako jediný prezentovaný výrobce dveří na stránkách programu Česká kvalita.“

Značka je vždy udělována na dobu dvou let, během nichž probíhá kontrola plnění stanovených kritérií. V rámci výrobků je pro tento rok s platnou licencí evidováno devět výrobců z různých odvětví od výroby náramkových hodinek přes potravinové folie až po výrobce dveří SOLODOOR. U poskytovatelů služeb je evidováno subjektů deset.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy