Nové byty v pražských Modřanech, v nízkoenergetických viladomech

Jana Brožková, 12.12.2016
Nové byty na Beránku

V pražských Modřanech právě započaly stavební práce na druhé etapě projektu Bydlení Na Beránku, v jehož nedávno zkolaudované první fázi s 27 byty zbývají poslední dva volné. Portfolio realitní kanceláře LEXXUS se druhou etapou rozšířilo o 40 bytových jednotek ve 3 nízkoenergetických viladomech, jejichž výstavbu plánuje developer dokončit v létě 2018. Součástí celého projektu jsou rovněž samostatné stavební parcely do 1000 m2.

Rezidenční projekt Bydlení Na Beránku vyroste v klidné lokalitě blízko lesa, která je ideální nejen pro rodinné bydlení. „Nové energeticky úsporné byty jsou určené jak pro aktivně žijící singles, tak pro rodiny s malými dětmi nebo starší páry, které vyhledávají soukromí, klid a blízkost zeleně. V okolí projektu lze totiž nalézt několik škol, obchodů, restaurací nebo míst pro volnočasové aktivity. K těm patří například nedaleká přírodní památka Modřanská rokle,“ přibližuje výhody Bydlení Na Beránku Denisa Višňovská, partner LEXXUS. Projekt navíc disponuje dobrou dopravní dostupností, protože se nachází v těsné blízkosti zastávky autobusu. Tím se dá snadno dostat na stanici metra Kačerov nebo Smíchovské nádraží.

Urbanistická a architektonická koncepce celého projektu, včetně materiálových standardů, je vytvořena s respektem k místním podmínkám a přírodnímu prostředí. Druhá etapa Bydlení Na Beránku proto zahrnuje 3 trojpodlažní bytové domy s celkem 40 energeticky úspornými byty. K jednotlivým bytovým jednotkám v dispozicích 1+kk až 5+kk a velikostech 38 m2 až 135 m2 náleží předzahrádka, balkon nebo terasa. K dispozici budou rovněž parkovací stání a sklepy. „Dispoziční řešení bytů v projektu Bydlení Na Beránku jsou pestrá, někteří lidé však dávají přednost osobitějšímu stylu bydlení. Pro náročnější zájemce jsou zde proto k dispozici kompletně zasíťované parcely o velikostech 470 m2 až 1000 m2, na kterých mohou následně realizovat svou vlastní představu o rodinném domě,“ dodává Denisa Višňovská. 




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba