Oceňovaný projekt Rezidence Sky Barrandov od Evy Jiřičné je hotov

Jana Brožková, 10.12.2017
Unikátní bytový projekt v Praze 5 Rezidence Sky Barrandov od světoznámé architektky Evy Jiřičné je kompletně dokončen a zkolaudován. Projekt již během výstavby získal nejvyšší ocenění developerské soutěže Realitní projekt roku – Cenu odborné poroty a Cenu architektů. Rezidence nyní nabízí k bydlení 135 luxusních bytových jednotek.

„V České republice stále není běžné, že by bytové domy navrhovali světově proslulí architekti. Proto jsme rádi, že Eva Jiřičná a Petr Vágner ze studia AI-Design navrhli takto nádhernou stavbu, ze které jsme přímo nadšeni a která na našem realitním trhu vyniká. Ocenění Realitní projekt roku je toho potvrzením, “ říká Ing. Bronislav Cienciala, MBA, jednatel Sky Barrandov.

Unikátní bytový projekt v Praze 5 Rezidence Sky BarrandovRezidence Sky Barrandov nabízí k bydlení 135 luxusních bytů a jedinečné výhledy nejen na téměř celé město, ale i na nedaleké Prokopské údolí. Originální čistou eleganci a lehkost dává rezidenci fasáda navržená světoznámou architektkou prof. Ing. arch. Evou Jiřičnou, CBE a Ing. Petrem Vágnerem ze studia AI-Design, jež dalo celému projektu punc výjimečnosti. Na první pohled zaujme nadčasová čistá a elegantní linie balkonů, na něž se vchází z bytů francouzskými okny a z nichž se nabízí panoramatický výhled na Prahu i přilehlou zeleň. Promyšlené dispozice interiéru navrhl respektovaný ateliér P.H.A. pod vedením Ing. arch. Ondřeje Gattermayera.

Barrandov je tradičně oblíbenou lokalitou k bydlení, kterou proslavilo nejen známé filmové studio, ale architektonicky také Barrandovské terasy. Dnes se jedná o vyhledávané místo pro luxusní bydlení, neboť nabízí vedle genia loci i skvělé možnosti, jak trávit volný čas.

www.skybarrandov.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba