Úleva pro Klokany. Bohemians mají jistotu setrvání v Ďolíčku

TNBiz, 17.1.2018
Klokani zůstanou v Ďolíčku

Fanoušci Bohemians mají po letech obav vytouženou jistotu, že nepřijdou o střechu nad hlavou. Katastrální úřad totiž ve středu přepsal majitele populárního Ďolíčku, který nově vlastní Hlavní město Praha. A to je připraveno s klubem v příštích dnech podepsat nájemní smlouvu.

O tom, že by se vršovický stadion přesunul z rukou soukromého majitele - společnosti Safety Real - do vlastnictví města, se mluvilo už od roku 2011. Jednání se ale neskutečně protahovala a vždy, když už to vypadalo slibně, rokování zkrachovalo.

Teď už je však ruka v rukávě. Praha koupila Ďolíček za 121,1 milionů korun, což pro Klokany znamená tu nejlepší možnou zprávu za posledních několik let! Nyní totiž dojde k uzavření smlouvy mezi klubem a městem o dlouhodobém pronájmu.

"V příštích dnech bude podepsána desetiletá nájemní smlouva Bohemky na městském stadionu. Dnešním dnem je tedy dobojováno. Mnohaletý boj klubu a fanoušků za záchranu stadionu je završen. Bohemka má jistotu působení na stadionu, který je dominantou Vršovic už 85 let," uvedl klub v prohlášení.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy