Nejlepší letecký prodejce: tuzemské ocenění předáno

V průběhu minulého týdne udělily prestižní ceny pro nejproduktivnější partnery společnosti Amadeus a České aerolinie. Cestovní agentura Asiana, provozovatel letenkového portálu Letuška.cz, získala ve středu první místo Amadeus Awards v kategorii produkce segmentů na lety z České republiky. Tím úspěch Asiany ale nekončil. Ve čtvrtek obhájila i pozici největšího prodejce letenek ČSA.

„Obou prvenství si velmi vážíme. Za tímto oceněním se skrývá spousta práce, za kterou bych chtěl svým kolegům poděkovat. I v letošním roce hodláme v našem úsilí pokračovat a nepolevit. Doufáme, že tento úspěch zopakujeme i příště,“ komentoval úspěchy Josef Trejbal, ředitel Asiany.

Poslední květnovou středu udělovala společnost Amadeus ocenění pro nejproduktivnější tuzemské zákazníky za rok 2017. V prostorách Černé labutě převzala společnost Asiana ocenění za produkci segmentů na lety z České republiky a umístila se tak před společnostmi GBT CR a HRG, které obsadily druhé a třetí místo.

Důvod k radosti měla společnost Asiana i následující den, kdy přebrala ocenění pro nejlepšího obchodního partnera letecké společnosti ČSA. V prestižní každoroční soutěži Českých aerolinií se Asiana pravidelně umisťuje na předních příčkách a ani letos tomu nebylo jinak. V kategorii IATA agentur obsadila druhé místo Student Agency, třetí místo společnost HRG.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy