Velikonoční originální výzdoba: příroda s kouskem futurismu

Velikonoční dekorace mohou vypadat jinak

Vyzdobte letos svůj domov místo tradičních velikonočních vajíček a větviček rostlinami a květinami ve futuristických barvách. Tvoří skvělou kombinaci světa techniky a přírody. Přírodní velikonoční dekorace v utopických barvách dodají vašim velikonočním svátkům přesně to, co chcete: jarní energii 

Rovnováha

Všeobecný zájem o zelený život zažívá velký boom: všichni jsme rádi obklopeni květinami a rostlinami. Obzvlášť nás fascinují příběhy jednotlivých druhů. Jak se jmenují? Odkud pocházejí? Co o nich říká historie? Členové rostlinného království mají své způsoby, jak nás chránit před zahlcením rychlým technologickým pokrokem a únavou z něj. A právě tato rovnováha mezi tělem a duší činí z květin neodmyslitelnou součást Velikonoc.

Energie

Cibuloviny a rychlené cibulky v květináčích jsou pro tento zelený trend jako stvořené. To proto, že tyto „budiče energie“ jsou k dispozici v těch nejneuvěřitelnějších barvách. Pro letošní velikonoční výzdobu použijte květiny s gradací barev nebo výrazné barevné kontrasty. Zkuste si s nimi trochu pohrát a vytvořit pro letošní Velikonoce futuristický vzhled. To je styl, který nám připomíná stabilitu, když se právě nacházíme v čím dál rychlejším víru nových technologií.

Tým iBulb
Ineke van Kesteren
Anne Verdoes
Jessica Ruitenberg-Wagemaker



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky