Podzimní recepty z dýně: dýňový džem se skořicí
Recept na dýňový džem se skořicí
Co potřebujete:
Skořicový cukr
Želírovací cukr
citronová šťáva podle chuti
Postup:
Dýni oloupeme, zbavíme semínek a pokrájíme na menší kousky, které povaříme ve vodě několik minut do změknutí. Rozvařené kousky dýně rozmixujeme, přidáme skořicový cukr Labeta, Želírovací cukr 2:1 Labeta a citronovou šťávu podle chuti. Směs důkladně promícháme a za stálého míchaní přivedeme k varu. Vaříme 3-5 minut. Hotovým džemem plníme čisté sklenice, zavíčkujeme, obrátíme dnem vzhůru a necháme při pokojové teplotě zchladnout.
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie
Články Zavařování a vaření
- Vlastní bydlení je u nás pro mladé nedostupné, stát by se měl inspirovat v sousedním Polsku
- ČEZ: možné žaloby menšinových investorů ČEZ kvůli údajnému poškození svých investic
- Hypotéka na refundaci pomůže získat peníze na dokončení stavby nebo rekonstrukce
- JRD: Lepšící se nálada na trhu i ve společnosti je znát a český trh nemovitostí letos konečně výrazněji ožívá
- How big is the household housing burden? Evidence from the ECB Consumer Expectations Survey
- Na VUT vznikla první česká akreditovaná zkušebna souladu střídačů