Nejočekávanější vůně letošního podzimu: Úleva pro duši i ztělesnění ženské elegance

REKLAMA       Inzerce, 20.1.2021

Bez kvalitního parfému ani ránu! Nové originální vůně vznikaly pod rukama parfumérských mistrů i v průběhu karantény. Ne náhodou, vždyť právě smyslná vůně dokáže vzrušit duši a ponořit tělo do světa plného lásky, klidu a harmonie. Co nového ve světě vůní připravil podzim? To se dozvíme v tomto článku!

Odvaha a extravagance: Gucci Guilty Pour Homme

Všechno to začalo neobyčejnou reklamní kampaní s Lanou Del Rey a Jaredem Letem. Luxusní vůně z elitního světa parfumerie zdůrazňuje kontrast a nepředvídatelnost moderního prostředí. Novinka roku 2020 má dřevitě kořeněnou kompozici s pikantními tóny červeného pepře chilli, balzamikového octa a soli. Ucítíte také elegantní květinové tóny uklidňující levandule, bílého cedru a pačuli. Tato novinka od Gucci opravdu příjemně překvapí. Širokou škálu pánských parfémů si můžete prohlédnout zde: https://makeup.cz/categorys/3218/

Citrusový západ slunce: Louis Vuitton California Dream

Budou nám chybět letní západy slunce, které se pohrávají s jasnými barvy? Samozřejmě ano! Ale originální flakón novinky od Louis Vuitton vám bude pokaždé připomínat večerní zapadající slunce a výrazné barvy na obloze. Okouzlující kompozici s vůní citrónu vytvořil Jacques Cavallier-Belletrud. Inovativní technologie a dlouhotrvající pižmové tóny vytvářejí jakousi nadčasovou vůni, která nenechá nikoho chladným a lhostejným. Nová vůně je naplněná svůdnými tóny mandarinky, ambrety, hrušky, pižma a benzoe.

Černý pepř, sezam a vanilka: Givenchy L'Interdit Intense

Světová premiéra vůně se konala jen před několika dny. Na rozdíl od jiných parfémů kolekce L'Interdit novinka přichází v černém flakonku, čímž jen podtrhuje svůj odvážný orientálně-květinový charakter. Obsahuje tóny pomerančového květu, tuberózy, vetiveru, pačuli, sezamových semínek, černého pepře, madagaskarské vanilky a kůže. Parfém ztělesňuje ženskou eleganci a vnitřní sílu. Ambasadorkou vůně se stala známá herečka Rooney Mara, která je podle kreativního ředitele značky skutečným ztělesněním ženskosti a moderní krásy.

Jsem tím, čím žiji: Giorgio Armani My Way

Další novinka je vyrobená z lásky k životnímu prostředí. My Way je naplněn smyslnými tóny tuberózy, vanilky, bergamotu, jasmínu, cedru a bílého pižma. Každá fáze výroby byla v přísném souladu s ekologickým konceptem - od použití surovin a organických složek až po výrobu flakonku.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna