Tip na vánoční dárek: Darujte blízkým zážitkový večer plný malování

Redakce, 13.12.2022
Zdroj: Art Moment

Poukaz do restaurace, do divadla nebo permanentka do fitka – všechno jsou to skvělé dárky, ale už trochu okoukané, co myslíte? Potěšte letos své blízké dárkovým voucherem na večer plný zážitků a barev, ze kterého si odnesou domů vlastní obraz.


Welcome drink, prázdné plátno a paleta barev do začátku

Večery malování ArtMoment se konají vždy v krásných prostorech. Na místě strávíte společně s lektory tři hodiny, za které bez obav zvládnete dokončit svůj obraz. Hned po usazení se můžete těšit na welcome drink podle svého výběru. Pak už přijde na řadu malování jako hlavní program celého večera. Po výběru předlohy z předem připravené nabídky vám lektorky vše pečlivě vysvětlí a dají pár užitečných rad do začátku. Během celého večera navíc budete mít dostatek prostoru pro otázky i individuální rady nad svým dílem.

S sebou nepotřebujete vůbec nic. Na místě pro vás bude připravena zástěra a veškeré vybavení v podobě štětců a barev. Po skončení kurzu se můžete těšit na vlastnoručně namalovaný obraz, který vám lektorky pomohou pečlivě zabalit, abyste si ho po cestě domů neponičili. Odměnou vám budou i krásné fotky, které budou milou památkou na prožitý večer.

Nejen v Praze, a nejen pro zkušené

Umělecký večer je vhodný v podstatě pro všechny, kteří mají rádi umění, malování, zkoušení nových věcí a pohodové večery. Darovat ho tak můžete jak kamarádům, partnerovi či partnerce, mamince, babičce či sobě, zkrátka komukoli, o kom si myslíte, že by ho tento druh zábavy potěšil. Pokud si myslíte, že výtvarná výchova nebyla na škole vaší či obdarovávaného silnou stránkou, nemusíte se bát. I pro vás je kurz určen. Kurzy aktuálně probíhají kromě Prahy také v Brně, Ostravě a Plzni.

Zdroj: www.artmoment.cz 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky