Zdraví a jídlo - Zdraví a čaj

předchozí předchozí Fotogalerie Zdraví a jídlo další další
Zdraví a čaj
Zdraví a čaj
celá hvězdycelá hvězdycelá hvězdycelá hvězdycelá hvězdy
známka: 5.0 / 2
Popis:
 Zdraví a čaj je spojení, které funguje na východě již několik tisíc let. Zdravý je zejména čaj zelený, ale i černý je tělu prospěšný. Také dokáže zahnat pocit hladu. Uvařte si kterýkoliv váš oblíbený čaj a pokud jej ničím neosladíte, bude mít 0kj!

Fotograf: svoboda-hubnuti.cz.

Zařazeno: 13. srpen 2014

zdroj: http://www.svoboda-hubnuti.cz

 

Sdílejte fotku na sociálních sítích nebo emailem

Social icons

Články k tématu zdraví a jídlo

Rybí vánoční recepty: chutné a zdravé jídlo z českého kapra

23.12.2021

Rybí vánoční recepty: chutné a zdravé jídlo z českého kapra. Proč připravovat jen mořské ryby, když náš, český kapr má tolik možností a existuje receptů jako ho dobře připravit. Rozhodně se nejedná pouze o kapra smaženého v trojobalu.

Vánoční recepty - vánoční jídlo a přejídání, aneb všeho moc škodí

22.12.2021

Je na nás jak vánoce a vánoční jídlo pojmeme. Může to být o přejídání se a kombinacích tučných a sladkých pokrmů, nebo můžeme být střídmější. Namísto smaženého kapra udusíme přírodního kapra, nebo lososa, namísto tučného vepřového připravíme krůtí maso.

Které potraviny vás v zimním období zahřejí?

14.12.2021

O zahřívacích účincích potravin se zmiňuje už čínská medicína, která je dělí na ochlazující, zahřívací a neutrální. I když ale nejste příznivce alternativních přístupů, pravdou je, že některé potraviny skutečně pomáhají naše tělo zahřát. A po mnohých...

Pro pochutnání i pro zdraví: ryby v našem jídelníčku

Snad žádné jiné maso se v souvislosti se zdravým životním stylem neskloňuje tak často jako rybí. Má to své opodstatnění, rybí maso je nabité vitamíny a zdraví prospěšnými látkami. Jde o výborný zdroj bílkovin a zdraví prospěšných tuků včetně omega-3...

Oblíbená cibule je přírodní lék i výtečná potravina s tisíciletou historií

13.10.2021

S nadsázkou se dá říci, že lidstvo zná a používá cibuli od nepaměti. Na cibuli si již určitě pochutnávali staří Sumerové a Egypťané, Římané i Řekové. Plané druhy cibule zřejmě běžně používali také původní Indiáni amerického kontinentu. V Čechách se první

Články k tématu zdraví a jídlo