Zdraví a jídlo - Zdraví a zelenina

předchozí předchozí Fotogalerie Zdraví a jídlo další další
Zdraví a zelenina
Zdraví a zelenina
prázdná hvězdaprázdná hvězdaprázdná hvězdaprázdná hvězdaprázdná hvězda
známka: 0.0 / 0
Popis:
 Zdraví a zelenina jsou velcí přátelé. Organismus nám za zeleninu rozhodně poděkuje, za vitamíny, vlákninu, minerály a mnohé další prospěšné látky. Navíc je ve 100g zeleniny pouze 80 - 100kj. V jejím výběru se rozhodně nemusíte omezovat – zelenina by ale měla být vždy kvalitní a čerstvá.

Fotograf: svoboda-hubnuti.cz.

Zařazeno: 13. srpen 2014

zdroj: http://www.svoboda-hubnuti.cz

 

Sdílejte fotku na sociálních sítích nebo emailem

Social icons

Články k tématu zdraví a jídlo

Věda Plus: Letní teploty svědčí mikrobům, kteří kazí jídlo (audio)

2.7.2025

Některé druhy se množí i v řádu desítek minut. Co to s jídlem udělá a jaké zdravotní následky hrozí po jeho požití? - Kvůli otravě houbami loni skončilo v nemocnicích skoro 200 lidí. Po několika letech zdravotníci evidovali i dvě úmrtí

Balanc: Duševní zdraví není cíl, ale dovednost. Proč je třeba ji trénovat dřív, než se člověk sesype (audio)

24.6.2025

Zhoršující se duševní zdraví mladých není jejich individuální selhání, ale systémový problém. Svět plný digitálního tlaku, nejistot a tlaku na výkon pro ně stvořily předchozí generace. Podle psychoterapeuta a klinického psychologa Adama Suchého je

Casablanca: Kafe a dort je nejlepší sport. A hory jsou lék na všechno, říká Tereza Flesarová (audio)

16.6.2025

Doma se cítí v Jeseníkách a nedá na ně dopustit. Ale dokáže se naladit snad na jakékoli hory. Himálaj, Duhové hory na Islandu, Alpy, sever Evropy, Gruzie… Cestovatelka a průvodkyně Tereza Flesarová má ráda hory v zimě i v létě.

60 % Čechů se potýká se stresem. Jak firmy v ČR pečují o duševní zdraví zaměstnanců?

11.6.2025

Duševní zdraví zaměstnanců je reálný problém. 6 z 10 Čechů se potýká se stresem významně ovlivňujícím jejich běžný i pracovní život. V práci kvůli tomu absentovalo více než 25 % lidí a nejvíce pociťují stres mladí do 30 let.

On Air: Příčinou poruch příjmu potravy u dětí jsou často rodiče. Jídlo je první po ruce jako řešení problému (audio)

6.6.2025

V Česku se od roku 2010 zvyšuje počet pacientů s poruchami příjmu potravy. Po koronavirové pandemii růst nabral ještě větší tempo hlavně mezi mladými lidmi, kteří tím často řeší problémy ve chvíli, kdy mají malou kontrolu nad svým životem a dějí se

Články k tématu zdraví a jídlo