ČEZ: Ministerstvo průmyslu a obchodu může spustit tendr na dostavbu Dukovan

Research, 5.3.2022

Vláda schválila, že ministerstvo průmyslu a obchodu může zahájit tendr na výstavbu nového bloku jaderné elektrárny Dukovany. Tendru se účastní tři zájemci, francouzská EDF, jihokorejská KHNP americký Westinghouse. Samotný tendr organizuje společnost Elektrárna Dukovany II, která je dceřinou společností ČEZu.

Vyhodnocení tendru by mělo být do konce roku 2024 a zkušební provoz by měl být zahájen v roce 2036.

J&T BANKA, privátní a investiční banka úspěšných

Od roku 1998 nabízí služby a poradenství, které řeší nejen současné potřeby klientů, ale zohledňují i širší rodinné vztahy a delší časový horizont. Ochraňují majetek nejen před ekonomickými vlivy, ale i proti legislativním změnám a životnímu běhu. Zahrnují multigenerační správu majetku a nástupnictví, investiční poradenství, obchodování s cennými papíry, správu a strukturování majetku či služby life-style managementu. Vedle komplexních služeb family office a privátního bankovnictví poskytujeme specializované financování v oblasti real estate a podnikových akvizic.

Do bankovního holdingu J&T Finance Group SE patří kromě české J&T Banky její slovenská pobočka, ruská banka J&T Bank AO, J&T Banka d.d. v Chorvatsku a slovenská bankovní skupina 365 (dříve Poštová banka).

Více informací na: www.jtbank.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Energie