Nejdražší postel na světě, chladnička s TV aj...

Petr Hanisch, 27.9.2005

Novinky z připravovaného veletrhu TENDENCE 2005

 

1.NEJDRAŽŠÍ POSTEL NA SVĚTĚ

V ČR POPRVÉ! Jsme velice rádi, že jednou z novinek veletrhu Tendence 2005 bude postel, která je dlouhodobě nejdražším vyráběným modelem postele na SVĚTĚ. Její největší kouzlo je ve zpracování a použitých materiálech. Bez nadsázky lze říci, že se jedná o "Rolls Roys" mezi postelemi a především mezi postelemi podporujícími ZRAVÉ SPANÍ.  Turo třešinku na dortu uvidíte na expozici 3C8.

2.MODERNÍ NÁBYTEK

Moderní a sedací nábytek je velmi oblíbený, což potvrzuje silná účast vystavovatelů v této sekci. Objeví se řada novinek od italských designérů a českých producentů. Přijďte si vybrat z nejnovějších modelů.

3.KOMBINOVANÁ CHLADNIČKA S TV

Další významnou novinkou, která bude na veletrhu Tendence 2005 představena, je první kombinovaná chladnička s TV společnosti LG Electronics. Je vybavena LCD monitorem, LCD ovládacím displejem, nechybí samozřejmě ani automat na nápoje, led a drcený led. Stylový vzhled navíc podtrhuje povrch chladničky s efektem stříbrného skla. Navštivte expozici LG Electronics, 1B18.

Další u, která bude na veletrhu Tendence 2005 představena, je první kombinovaná chladnička s TV společnosti LG Electronics. Je vybavena LCD monitorem, LCD ovládacím displejem, nechybí samozřejmě ani automat na nápoje, led a drcený led. Stylový vzhled navíc podtrhuje povrch chladničky s efektem stříbrného skla. Navštivte expozici LG Electronics, 1B18.

4.OKNA V INTERIÉRU

TENDENCE = INSPIRACE. Obzvlášť to platí v prestižní soutěži Okno v interiéru, ve které je letos přihlášeno 13 soutěžních aranžmá. Hodnocení provedou návštevníci veletrhu a určí tak nejhezčí Okno v interiéru pro rok 2005. Díky různorodým materiálům, stylům a především originalitě tvorby nejlepších dekoratérů, bude pro návštěvníky veletrhu připravena opravdová studnice nápadů.

 

související zprávy:
 
 
 



Využijte snadných nákupů digitálních kamer, fotoaparátů, mp3 přehrávačů a další digitální techniky. Velký výběr, výhodné ceny.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Design