NOVÉ OSVĚŽOVAČE AMBI PUR PURESSE

Z posledních průzkumů vyplývá, že nás spotřebitele stále více zajímá nejen samotný výrobek, který kupujeme, ale i to jak se při jeho výrobě dbá na životní prostředí nebo jaké je jeho složení ve vztahu ke zdravému životnímu stylu. Velkou oblibu u spotřebitelů si v poslední době získal i osvěžovač vzduchu ve spreji Ambi Pur Puresse – jediný osvěžovač na trhu, který se může chlubit tím, že je hypoalergenní a tedy ohleduplný k našemu zdraví. Ambi pur proto přichází na trh s dalšími výrobky řady Puresse – tentokrát v podobě klasických elektrických osvěžovačů vzduchu Ambi Pur Puresse a Ambi Pur 3Volution Puresse.

 

Jemné vůně s intenzivním účinkem

Nové elektrické osvěžovače Ambi Pur Puresse jsou k dostání ve dvou odlišných variantách vůní. Varianta COTTON (bavlna) – je harmonickou kolekcí hebkých vůní inspirovaných čistě vypraným prádlem, hebkostí šálu a jemností květu bavlníku. Varianta AIR (svěží vzduch) v sobě spojuje jemnou vůni lehkého ranního vánku, příjemné letní ovanutí a čerstvou sílu horského vzduchu.

Pokud si domů pořídíte klasický elektrický osvěžovač Ambi Pur Puresse, můžete si podle chuti a nálady měnit intenzitu, se kterou strojek uvolňuje vůni, a mít tak byt provoněný přesně podle svých představ po dobu až 80 dní.

 

Osvěžovače Ambi Pur 3Volution Puresse v sobě zase skrývají hned tři různé parfémové obměny základních vůní, které se harmonicky prolínají a samovolně se střídají po 45 minutách. Kromě toho vám opět nabízí možnost nastavit si sílu vůně podle sebe. Můžete se tedy spolehnout, že váš domov bude vonět vždy čerstvě a účinky osvěžovače budete vnímat stále stejně intenzivně. Jedna vonná náplň přitom zvládne pečovat o čerstvý vzduch až 90 dní.

 

Oba typy osvěžovačů aktivujete jejich zapojením do elektrické zásuvky.

 

Jediný hypoalergenní osvěžovač vzduchu

Osvěžovače Ambi Pur Puresse byly vyvinuty speciálně s cílem snížit riziko vzniku kožních alergií. V jejich složení byly výrazně omezeny látky, které mohou působit jako alergeny, a způsobit tak alergickou reakci. Osvěžovače můžete tedy bez obav používat v celém bytě, nemusíte se bát ani, když se vonná látka dostane do styku s pokožkou. Díky svým jedinečným hypoalergenním vlastnostem získala řada Ambi Pur Puresse prestižní ocenění Britské alergologické asociace (BAF), celosvětově uznávané instituce zabývající se osvětou, výzkumem a prevencí v oblasti alergie. Osvědčení BAF vlastní jen velmi málo výrobků na trhu a mezi osvěžovači vzduchu se jím může chlubit pouze Ambi Pur Puresse.

 

Více informací o hypoalergenních výrobcích Ambi Pur najdete na www.ambipur.cz

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy